Van wat voor materiaal zijn onze sieraden gemaakt?

  • Ons assortiment bevat sieraden die allemaal van stainless steel (waterproof) en nikkelvrij zijn.
  • 90% van onze ringen zijn ook verstelbaar dus kan je aanpassen naar de maat van je eigen vinger, wanneer een ring wel een bepaalde maat bevat, staat dit duidelijk bij de opmerkingen. Weet jij jou ringmaat niet? Raadpleeg Google ;).

Hoe kan ik retouren?

Retouren is zeker een optie, natuurlijk hoop ik dat wanneer je een bestelling plaatst je hier al op voorhand hebt over nagedacht.

Moest je achteraf toch niet tevreden zijn over het product en het alsnog willen retouren kan dit dus. Dit tot maximaal een week na je aankoop. De retourkosten zijn wel steeds voor rekening van de klant zelf, verplicht met track and trace, zodat er bij de terug zending zeker niets verloren gaat met postzegels. Wanneer ik je retour ontvang, stort ik het bedrag van je aankoop exl. verzending niet terug maar ontvangt u een te goed bon.   Wilt u nu retouren of heeft u verdere vragen gelieve dan contact op te nemen met het onderstaande e-mail adres. Enkel daar worden vragen in verband met retours beantwoord. 

klantenservice.braza.accessoires@hotmail.com

 

Ik wil graag een Gift Voucher bestellen maar er word verzending bij gerekend hoe los ik dit op?

Je kan bij de kortingscode: 'GVKVOUCHER' ingeven, vergeet dan niet op toepassen te klikken. Dan zullen de verzendkosten er automatisch afgetroken worden. Let op! Dit geldt enkel als je een gift voucher bestelt deze code werkt niet bij andere items op de site. Enkel deze code is toegestaan om op de gift vouchers te gebruiken.
Stel jullie vragen hieronder, ze worden zo snel mogelijk aan deze pagina toegevoegd!

Wat is ons rekeningnummer?

BE75 9734 8648 5851

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.